Klik op foto voor groot formaat

Deze website is opgedragen aan mijn Saffie.

Zij was een supermooie en hele lieve choco/creme CH Teddy en begroette mij elke dag met een aanstekelijk gefluit, dat gelijk door alle andere cavia's werd beantwoordt. Ook week ze bij het voeren niet van mijn hand en wilde voortdurend aangehaald worden. Ik mis haar in mijn stalletje en hoop dat ze veel nieuwe vriendjes heeft gemaakt achter de regenboog.

Zij is een half jaartje bij ons geweest maar ik heb haar moeten laten inslapen vanwegen een abces gecombineerd met een tumor.

Dag lieverd.

De Regenboogbrug

 

Gewoon aan deze kant van de hemel is er een plek die de Regenboog-Brug wordt genoemd.

Wanneer een dier sterft, dat heel dierbaar is voor iemand hier, dan gaat dit huisdier naar de Regenboog-Brug. Daar zijn grasvelden en heuvels voor al onze speciale vrienden zodat ze samen kunnen rennen en spelen. Daar is een overvloed aan eten, water en zonneschijn en onze vrienden hebben het warm en behaaglijk.

Alle dieren die ziek of oud waren worden weer gezond en vitaal, zij die gewond of verminkt waren worden weer heel en sterk, net zoals wij hen herinneren in onze dromen van de dagen en tijden die voorbij zijn. De dieren zijn blij en tevreden, behalve voor een kleinigheid, ze missen allemaal iemand die voor hen heel dierbaar is en die achter moest blijven.

Allemaal rennen en spelen ze samen, maar er komt een dag wanneer er plotseling een stopt en staart in de verte. Zijn heldere ogen staan gespannen, zijn enthousiast lichaam beeft. Plotseling begint hij weg te rennen van de groep, vliegend over het groene gras, dragen zijn benen hem sneller en sneller.

Jij bent gezien en als jij eindelijk je speciale vriend ontmoet, omhels je elkaar in een vreugdevolle hereniging om nooit meer gescheiden te worden. Gelukkige kusjes regenen op je gezicht, je handen liefkozen zijn geliefde hoofd en jij kijk opnieuw in de vertrouwde ogen van je huisdier, die al zolang uit je leven weg was maar nooit uit je hart.

Dan gaan jullie samen over de Regenboog-Brug.....

 

 

 

31-10-2009 Vandaag  heb ik nog meer verdrietig nieuws te melden. We zijn er 
                      allemaal kapot van want we hebben onze trouwe viervoeter 
                      Qugar moeten laten inslapen. Verregaande artrose en hevige 
                      pijn die niet meer te verzachten was heeft ons hiertoe ge-
                      dwongen te besluiten. Lieve beer je hebt ons zoveel liefde 
                      gegeven en we hopen dat je met alle andere vriendjes nu kunt 
                      stoeien zonder pijn en we hopen je eens te zien achter de 
                      regenboog. Je plaats is leeg ,maar in gedachte blijf je voor 
                     altijd bij ons.

             Klik op foto voor groot formaat