Afbeeldingsresultaat voor lente achtergrond
lente


Omdat er meer caafjes geboren worden dan ik kan huisvesten en ik helaas niet alle Caafjes zelf kan aanhouden komen ze op de te koop pagina te staan.
 

OOk komen er jong volwassen dieren te koop te staan ,die ik om verschillende redenen niet meer in het fokprogramma kan en/of wil opnemen.Deze dieren zijn volkomen gezond en kunnen bij andere cavialiefhebbers zeker als knuffel of in de fok gebruikt worden.

  Cavia's zijn groepsdieren en kunnen niet alleen gehouden worden,daarom verkoop ik ze alleen met zn tweeen of er moet al een vriendje aanwezig zijn.Alle dieren die mijn stal verlaten krijgen een stamboom mee. Eventuele schoonheids foutjes worden op de stamboom vermeld. Ik ben niet aansprakelijk voor fouten in de stamboom die door andere fokkers zijn gemaakt. Een cavia uit onze stal is goed verzorgd en verhuist alleen in goede gezondheid. Onze dieren zijn gewend om in handen gehouden te worden en groeien hier met liefde op. De dieren die mijn stal verlaten zijn behandeld tegen schurft en luizen. 

De aanvraag naar zeugje /beertje gaat voor op alleen een zeugje.
Twee fokgeschikte zeugjes gaan niet zonder beertje.

Bekijk aub ook even de verkoopvoorwaarden

Te koop volwassen caafjes


Uhlanjo
CH Teddy beertje
Driekleur d.e
Geb:26-05-2015
Fokker: Mystery Castle Meeris


 

Te koop baby caafjes


Gereserveerde caafjes