Verkoopvoorwaarden

Omdat er meer caafjes geboren worden dan ik kan huisvesten komen ze op de te koop pagina te staan.
OOk komen er jong volwassen dieren te koop te staan ,die ik om verschillende redenen niet meer in het fokprogramma kan en/of wil opnemen.Deze dieren zijn volkomen gezond en kunnen bij andere cavialiefhebbers zeker als knuffel of in de fok gebruikt worden.

Omdat cavia's groepsdieren zijn en niet alleen gehouden mogen worden verkoop ik ze alleen per twee of er moet al een caafje aanwezig zijn.

 Alle dieren die mijn stal verlaten krijgen een stamboom mee. Eventuele schoonheids foutjes worden op de stamboom vermeld. Ik ben niet aansprakelijk voor fouten in de stamboom die door andere fokkers zijn gemaakt. Een cavia uit onze stal is goed verzorgd en verhuist alleen in goede gezondheid. Onze dieren zijn gewend om in handen gehouden te worden en groeien hier met liefde op. De dieren die mijn stal verlaten zijn behandeld tegen schurft en luizen.   

Ik ben lid van de Nederlandse Cavia Club (NCC).
 

 

Reserverings voorwaarden 

Als u een cavia wilt reserveren kunt u op de button contact drukken en mij een e-mail berichtje sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De cavia wordt dan voor u gereserveerd.

Bij een  reservering vraag ik een aanbetaling van de helft van het aankoopbedrag. Dit om te voorkomen dat een gereserveerde cavia niet wordt opgehaald en ik andere mensen teleur moet stellen die het diertjes wel graag hadden willen hebben.
Deze aanbetaling wordt niet teruggegeven wanneer een gereserveerde cavia wordt geannuleerd. Een uitzondering hierop is als het diertje bij mij komt te overlijden of ziek wordt , dan wordt de aanbetaling
 wel teruggegeven of er mag een andere beschikbare cavia worden uitgezocht.
Het diertje kan na reservering niet meer omgeruild worden voor een ander diertje dat later te koop komt.

Als de caafjes op transport naar hun nieuwe eigenaar gaan vraag ik het totale bedrag vooraf op mijn rekening. Het transport moet door de nieuwe eigenaar zelf geregeld worden en is geheel op eigen verantwoording.

Vraag even na voor advies omtrend transportmogelijkheden

Als de cavia op gewicht is laat ik u dat weten via de e-mail, zodat ik een afspraak kan maken wanneer de cavia wordt opgehaald. Als er niet binnen een week op de mail wordt gereageerd of dat de cavia niet op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald, vervalt de aanbetaling en zal het diertje weer opnieuw te koop komen te staan.

Ook heb ik het recht  om een reservering en verkoop te annuleren als ik om verschillende redenen geen goed gevoel heb over de nieuwe verblijfplaats, en in dit geval wordt de aanbetaling teruggestort.Beertjes/zeugjes mogen weg op de leeftijd van 4 weken of met een gewicht van minimaal 300 gram.

CH teddy zeugje 25/30 € tenzij anders vermeld
CH teddy beertje 20/25 € tenzij anders vermeld

Bij schoonheidsfoutjes wordt de prijs aangepastAlpaca zeugje 30€ tenzij anders vermeld
Alpaca beertje 25 € tenzij anders vermeld


Reserveringen voor 2 beren, beer en zeug gaan voor op alleen een zeug!
2 fokgeschikte zeugjes alleen met beertje .

Voorlopig gereserveerd
als een caafje is aangevraagd,maar nog niet is betaald


Gereserveerd:
als een cavia vast gereserveerd is en al betaald/opgehaald.